​ Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

​  Mere end 18 års erfaring

✓  Kunden i fokus​​

Tagrenovering og tagreparation udføres

Er dit tag gået i stykker, og har du brug for at få udført en tagrenovering, så kan vi hos Tømrermester Danny Flensburg ApS hjælpe dig med at få renoveret taget i Ringe, Odense, Svendborg og omegn.

Giv dit tag længere levetid med en tagreparation

Ofte er det ikke nødvendigt at udskifte hele taget, hvis det har fået en skade. Det er for det meste blot nødvendigt at få foretaget en tagrenovering. 

Med en tagreparation er det muligt at give dit nuværende tag en længere levetid, da du i så fald kan udskyde det at få lagt et helt nyt tag med nogle år. 

Vi har udført mange typer renovering af tag i årenes løb, hvorfor du trygt kan vælge os til at klare arbejdet for dig.

Vi udfører tagrenovering for både private og erhverv

I vores firma skelner vi ikke imellem private og erhvervskunder. Vi hjælper gerne med en tagrenovering, om det så er på dit private parcelhus eller på din lagerbygnings tag, at uheldet er ude.

Når du lader os udføre din tagreparation, så er vores primære mål, at du får et fuld funktionsdygtigt tag så hurtigt som muligt. Vi står altid klar til at fikse dit tag så hurtigt som muligt.

Hvad koster et nyt tag?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på lægning af nyt tag, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en tagrenovering, kan vi kontakte spå telefon 21 48 74 49 eller e-mail d.flensburg@mail.dk.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danny Flensburg

CVR: 34596379

Industrivej 8
5750 Ringe

Telefon: 21 48 74 49

E-mail: d.flensburg@mail.dk