​ Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

​  Mere end 18 års erfaring

✓  Kunden i fokus​​

Totalentreprise i Odense, Svendborg eller omegn

​Hvis du skal have lavet en helt ny bygning, så står vi gerne for din totalentreprise. Ved at vælge Tømrermester Danny Flensburg til at tage sig af din totalentreprise, så får du en tømrer med masser af erfaring. Vi har stået for mange forskellige typer af totalentrepriser igennem årenes løb, hvorfor du kan regne med, at vi også sagtens kan tage os af din opgave.


​Fuld tilfredshed med din totalentreprise

Vores vigtigste aspekt af tømrerarbejdet er, at vores kunder altid er glade og tilfredse med det stykke arbejde, vi leverer, når vi udfører en totalentreprise for dem.

Undervejs i processen sørger vi for, at du bliver holdt godt informeret omkring de forskellige ting, vi er i gang med, så du hele tiden er med på, hvor langt vi er i arbejdsprocessen. Det giver dig også en mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, der undrer dig. Vi gør vores bedste for, at du skal føle dig tryg, når du lader os klare din entreprise.

Vi arbejder for privat og erhverv

Når vi udfører en totalentreprise, så gør vi det gerne for både private og erhverv i Odense og Svendborg samt resten af Midtfyn. 

​Vi påtager os både store og små projekter. Om du skal have bygget en kæmpe stor lagerhal eller blot en udestue til boligen, så tager vi os gerne af arbejdet.

Har du nogle spørgsmål omkring totalentreprise, så skal du være velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danny Flensburg

CVR: 34596379

Industrivej 8
5750 Ringe

Telefon: 21 48 74 49

E-mail: d.flensburg@mail.dk