​ Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

​  Mere end 18 års erfaring

✓  Kunden i fokus​​

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Trænger boligen til udskiftning af vinduer og døre, og bor du i nærheden af Odense eller Svendborg, så er du kommet til det rette sted. 

Hos Tømrermester Danny Flensburg ApS i Ringe har vi mange års erfaring med montering af vinduer, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig.

Udskiftning af døre og vinduer for private og erhverv

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så påtager vi os gerne at sætte nye vinduer og døre i for dig. 

Vi har erfaring med mange forskellige typer af bygninger, hvorfor vi med garanti også kan tilbyde udskiftning af døre i din bygning.

Hos os er kunden altid i fokus

Når du vælger at lade os klare din opgave, så kan du godt være sikker på, at arbejdet bliver udført 100 % tilfredsstillende.

Vores ypperste mål er, at vores kunder altid skal være glade og tilfredse med vores udskiftning af vinduer og døre. Derfor lægger vi stor vægt på at have en god dialog med vores kunder, så de kender hele arbejdsprocessen undervejs.​

På den måde kan vi være sikre på, at kundens ønsker bliver opfyldt på bedste vis. Samtidig har kunden en garanti for, at det stykke arbejde, der bliver udført, bliver gjort på fornuftig vis.

Hvad koster udskiftning af vinduer eller døre?

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre eller vinduer, kan du ringe til os på telefon 21 48 74 49 eller skrive til vores e-mail d.flensburg@mail.dk. Så beregner vi en pris til dig.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danny Flensburg

CVR: 34596379

Industrivej 8
5750 Ringe

Telefon: 21 48 74 49

E-mail: d.flensburg@mail.dk